Reviews

 

„Există acel tip de consultant cu care e plăcut şi eficient să colaborezi, pentru că te înţelege uşor, rapid şi deplin, e pe aceeaşi lungime de undă şi intuieşte precis cum te poate ajuta înainte să-i ceri explicit. Vorbesc, desigur, de Monica David. Organizată, implicată, perseverentă, dispusă la efort, Monica a contribuit esenţial la reuşita a două proiecte grele şi foarte importante pentru noi: Trade Marketing Congress şi Continuatorii.”

Cristian Bădescu, General Manager, Revista Piața

 

"Colaborarea cu Monica a fost o plăcere pentru noi! Stilul ei de a se implica total, dar discret, s-a dovedit a fi o alegere aliniată brandului nostru cu ocazia lansării oficiale a prezenței în România. Evenimentul s-a remarcat prin bun gust, relaxare și profesionalism, ceea ce a corespuns exact dorințelor noastre, bucurându-se de apreciere unanimă din partea invitaților și partenerilor."

Alex Oproiu, Country Manager Istituto Marangoni Romania

 

„Monica a făcut parte din echipa mea de lucru în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”. Are prezență de spirit, rezistență la stres intens și la provocări, capacitate de a gestiona momentele surpiză, spirit organizat, anticipează situațiile nefavorabile și acționează proactiv; puteam fi sigur că îndeplinește la superlativ orice sarcină încredințată. Peste toate acestea, firea veselă, sociabilă a dat o culoare caldă colaborării în cadrul întregii echipe. O recomand cu toată încrederea.”

Sebastian Felea - manager proiecte, Festivalul Internațional ”George Enescu” - ediția 2017

 

"Decathlon a colaborat cu Monica David pentru organizarea unui eveniment de yoga. De la partea de creație, research, până la partea de negociere și implementare, doamna Monica s-a dovedit alegerea cea mai bună."

Adrian Trofin, Communication Specialist, Decathlon Romania

 

"Colaborarea cu Monica a fost și este o reală plăcere. Este un colaborator de cuvânt, bine organizat, muncitor și serios. Iar rezultatele ei vorbesc mult mai just decât cuvintele. Monica are o minte frumoasă, creativă și plină de idei constructive pe care le aplică cu succes!
Oricând o recomand cu multă bucurie și o aleg ca parte din echipa proiectelor noastre!"

Vanessa Youness, Fondator Youness Clinic